MENIU

Jindra, bucuros că a debutat cu dreptul la CFR

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ales Jindra, a declarat, duminică, după victoria cu CS Otopeni, că se aştepta la un meci greu, deoarece echipa nu este încă pusă la punct 100%, şi că este foarte fericit pentru că primul său succes.

"Jocul nostru nu a fost foarte rău fiindcă am avut o mulţime de faze de atac, dar am schimbat mijlocaşii ofensivi şi am reuşit să ne mai revenim. Mutarea a dat rezultate şi mă bucur că am pe bancă fotbalişti care pot învia jocul", a spus Jindra.

De săptămâna viitoare, tehnicianul va putea conta şi pe portarul Eduard Stăncioiu, care nu a putut fi folosit în meciul cu Otopeni din cauza litigiului cu Sportul Studenţesc. "El va putea fi folosit în echipă etapa viitoare. Eu am auzit că pot juca cu el duminică, restul nu mă interesează", a explicat Jindra.

Jucătorul Bogdan Mara, care a debutat duminică la CFR, spune că victoria din meciul cu Otopeni este una de moral pentru clujeni. "A fost un meci greu în faţa unei echipe care a venit să se apere. E o victorie de moral pentru noi. Sper ca în trei-patru etape să fim acolo sus, pe primul loc", a punctat Mara.

Acuzat de ilfoveni că nu a trimis mingea în aut la faza ce a precedat golul clujenilor, fundaşul Cristian Panin şi-a cerut scuze pentru gestul făcut."Mie nu mi s-a părut fault şi de asta am comis acel gest. Mă bucur foarte mult că am câştigat, dar nu cred că trebuie să fim mulţumiţi pentru jocul de astăzi", a spus Panin.