MENIU

Jimenez: \"Jocul a fost de partea noastră, dar rezultatul de partea lor\"

<descriere>

Antrenorul formaţiei FC Sevilla a declarat după eşecul cu Unirea Urziceni că ialomiţenii au ştiut să profite după autogolul lui Dragutinovic şi nu le-au mai oferit elevilor săi şanse de a mai putea conta în atac.

\"Jocul a fost de partea noastră, dar rezultatul de partea lor. Rezultatul este ceea ce a fost pe teren, deşi după joc nu e corect, după ocazii nu e corect, iar ei au dat un singur gol, adică noi ne-am dat, şi nu au făcut decât să profite. Unirea nu ne-a mai dat şanse după ce a marcat singurul gol al meciului. La 0-0 ne mai puteam mişca, dar la 1-0 ei s-au apărat şi nu am mai avut deloc spaţii. S-au mobilizat foarte bine şi ne-a fost greu să trecem peste ei. Nu am greşit multe baloane, dar nu am avut ce face, Unirea s-a apărat prea bine\", a spus Jimenez.

Jimenez a criticat însă stilul de joc al campioanei României, despre care a spus că a tras foarte mult de timp pe final de meci. \"Un meci se câştigă pe teren, nu e bine să te consideri superior dinainte. În plus, Unirea cred că merita câteva cartonaşe în plus pe final pentru tragerile de timp. Acum asta este, ce să mai facem dacă asta e tactica lor. Noi nu ne putem schimba stitlul în funcţie de adversar, avem stilul nostru\", a conchis Jimenez.

Unirea Urziceni a reuşit, marţi, să învingă formaţia spaniolă FC Sevilla, scor 1-0, în etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor. În celălalt meci din grupă, VfB Stuttgart s-a impus în deplasarea de la Rangers, scor 2-0, iar situaţia în clasament arată astfel: 1. FC Sevilla 10p 2. Unirea Urziceni 8p 3. VfB Sttutgart 6p 4. Rangers 2p.

După ce şi-a asigurat deja poziţia a treia, care o califică în 16-imile Ligii Europa, Unirea Urziceni mai are nevoie de un singur punct în deplasarea de la Stuttgart, din ultima etapă, programată pe 9 decembrie, pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor, în premieră pentru o echipă din România.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni FC Sevilla