MENIU

Jim Gannon, antrenorul lui Motherwell: "Nu cred în miracole, românii sunt deja calificaţi"

Foto: images.teamtalk.com

Jim Gannon, antrenorul lui Motherwell, a recunoscut că gruparea scoţiană nu mai are şanse de calificare în play-off-ul Europa League, după eşecul usturător, 0-3 cu Steaua, în Ghencea, în prima manşă a celui de-al treilea tur preliminar.

"Am primit o lecţie foarte dură! Steaua o echipă de admirat. Nu cred în miracole, românii sunt deja calificaţi. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul de pe continent e mult peste ce se joacă în Marea Britanie, exceptând Anglia. A fost o experienţă grozavă pentru noi, deşi ne-a întărit convingerea că jucătorii britanici n-au nici ştiinţa jocului şi nici tehnicitatea europenilor. Steaua e o echipă foarte norocoasă să aibă asemenea public. Atmosfera a fost fabuloasă", a declarat joi Gannon, la conferinţa de presă.

Steaua s-a impus, joi, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care a ratat şi un penalty şi a ajuns la al treilea succes consecutiv în această competiţie după cele cu Ujpest.

Partida retur dintre cele două formaţii se va disputa pe 6 august pe stadionul "Shyberry Excelsior". Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Spania, condusă de Carlos Clos Gomez.
Mai multe articole despre:
Steaua antrenor Motherwell Liga Europa Jim Gannon