MENIU

Jesus Luz despre Madonna, numai de bine, dar nu se însoară

Foto: dailymail.co.uk

Pentru prima oară, Jesus Luz a vorbit despre fosta/actuala iubită, Madonna. De fapt, Jesus nu a vorbit, ci a ridicat-o în slăvi în permanenţă, în timpul unui interviu la o televiziune din Brazilia.

"Madonna e frumoasă, este o persoană plină de energie pozitivă, fără defecte vizibile. Cred că este minunată. Personalitatea ei mă impresionează (...) Este un om pe care îl admir mult, o prietenă cu care ţin legătura, dar în afară de asta nu pot spune mai mult", le-a spus Jesus jurnaliştilor din ţara sa de origine.

Madonna, 50 de ani, l-a cunoscut pe Jesus, 22 de ani, în timpul unei şedinţe foto în Brazilia, în luna decembrie a anului trecut. În ciuda zvonurilor că s-ar fi despărţit, cei doi au fost văzuţi de foarte multe ori împreună în New York.

Tatăl modelului, Luiz Heitor Pinto da Luz a spus într-un interviu că cei doi sunt pe punctul de a se căsători religios: "În opinia mea, este o urmare firească a ceea ce se întâmplă. Locuiesc deja împreună. Nu ştiu dacă va fi o nuntă propriu-zisă, din câte am înţeles ar fi un fel de ritual, dar nu cunosc Kabbala, să ştiu dacă este validă sau legală căsătoria".

Zvonurile s-au înteţit când Jesus a fost văzut într-un magazin de bijuterii în Rio. Jesus a negat totul: "Nu sunt planuri de nuntă, cadouri de logodnă, suntem doar prieteni". Jesus a negat şi faptul că ar fi fost convertit la Kabbala: "Am fost la biserici catolice şi evanghelice în Rio, dar nu am o atracţie deosebită spre vreuna dintre ele. Le respect pe toate".

 

Mai multe articole despre:
Madonna interviu Jesus Luz