MENIU

Jean Pădureanu: Cel mai bun lucru după meciul de la Craiova a fost că mi-am văzut rudele

Foto: NewsIn

Preşedintele bistriţenilor l-a remarcat pe portarul Ştiinţei, iar antrenorul Gloriei consideră că echipa sa a meritat înfrângerea în Bănie.

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Sandu Tăbârcă, a declarat sâmbătă că echipa sa a meritat să piardă în faţa Universităţii Craiova, pentru că a arătat ca un sparring-partener pe lângă formaţia olteană.

"A fost o înfrângere pe care am meritat-o. Până la 0-2 am jucat de la egal la egal cu Universitatea Craiova, dar de la 0-3 am arătat ca un sparring-partener. Problema noastră este că nu dăm goluri din ocaziile create şi încasăm foarte uşor", a declarat Sandu Tâbărcă, după înfrângerea înregistrată sâmbătă seară.

Ironic după eşecul înregistrat, preşedintele bistriţenilor, Jean Pădureanu, a declarat: "Cel mai bun lucru din această vizită la Craiova este că mi-am revăzut rudele şi prietenii. Cât despre meci, noi am ratat foarte mult, iar Craiova a marcat de câte ori a avut ocazia. În timp ce Lung a apărat la toate ocaziile, portarul nostru a fost într-o zi mai slabă şi nu a reuşit să apere mai nimic".