MENIU

Jaf la un magazin etnobotanic din centrul Braşovului

Foto: RTV

Trei tineri au jefuit un magazin etnobotanic, de tip smoke-shop, aflat în centrul vechi al municipiului Braşov, de unde au sustras 1.000 de lei şi o unitate de calculator.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, din primele verificări, a rezultat faptul că persoanele respective au intrat în magazin, au ameninţat-o verbal pe angajată, au sustras, de pe tejgheaua magazinului, suma de 1.000 de lei, precum şi o unitate de calculator, după care au fugit. Se efectuează cercetarea la faţa locului, inventarierea produselor din magazin, precum şi activităţi de căutare şi prindere a celor trei suspecţi", se menţionează în comunicatul IPJ Braşov.

Anchetatorii au spus că deja au un cerc de suspecţi, fiind aduşi la magazin câţiva tineri cu vârste de până în 19 ani pentru a fi recunoscuţi de vânzătoare. Poliţiştii au efectuat şi câteva razii în zonă, în speranţa identificării şi prinderii autorilor jafului.

În comunicatul IPJ Braşov se menţionează şi faptul că magazinul respectiv a fost de curând verificat de poliţişti în privinţa respectării prevederilor legale pentru sistemele de pază, constatându-se mai multe nereguli, între care şi lipsa butonului de alarmare.
Mai multe articole despre:
poliţie Braşov jaf bani tineri suspecţi magazin ameninţat