MENIU

Jaf armat la Baia Mare

Foto: adevărul.es

Sediul Băncii Bancpost, din Baia Mare, a fost jefuit de către un bărbat înarmat cu un pistol. El este căutat acum în tot judeţul Maramureş.

Acesta i-a arătat casieriţei un bilet pe care scria că dacă nu îi dă banii pe care îi are în casierie, o ucide, după care a ameninţat-o cu pistolul. Casieriţa a executat comada hoţului care a fugit cu aproximativ 6.000 de lei. 

"Azi dimineaţă am fost sesizaţi că în jurul orei 9.40 a avut loc un incident la agenţia unei bănci din Baia Mare. Conform sesizării, la casierie s-a prezentat un bărbat care i-a arătat casierei un bileţel. Conform declaraţiei acesteia, pe bilet scria dă-mi banii sau te împuşc. Femeia i-a dat suma de bani pe care o avea la îndemână, iar individul a plecat. În momentul acesta se desfăşoară cercetarea la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş. Potrivit anchetatorilor, bărbatul purta ochelari de soare negri.

Bancpost a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a avut loc un jaf la una dintre agenţiile băncii din Baia Mare, fără să fie soldat cu victime în rândul personalului sau clienţilor băncii. Potrivit Bancpost, un individ înarmat cu un pistol a ameninţat casiera şi a sustras suma de 6.200 lei. "Personalul băncii a acţionat conform procedurilor interne de securitate", se mai arată în comunicatul băncii.

Poliţiştii cred că hoţul cunoaşte bine zona, pentru că a ales o bancă despre care ştia că nu are paznic. Totuşi sediul are sistem de supraveghere video. Poliţiştii încearcă acum să îl identifice cu ajutorul imaginilor. 

Mai multe articole despre:
poliţişti bancă Baia Mare jaf