MENIU

Jaf armat într-un magazin de bijuterii din Călăraşi

Foto: zf.ro
Opt kilograme de bijuterii din aur au fost furate dintr-un magazin

Un jaf armat a avut loc luni, în jurul orei 13.00, într-un magazin de bijuterii din Călăraşi de pe strada Bucureşti. Unul dintre hoţi ar fi fost rănit, după ce patronul magazinului ar fi tras cu o armă în el, potrivit poliţiştilor.

Patru persoane înarmate şi mascate au furat opt kilograme de bijuterii. Unul din cei patru hoţi a executat un foc de armă într-o uşă din magazin.
Înăuntru se aflau administratorul şi directorul magazinului, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Călăraşi, Ramona Tudor. Nicio persoană nu a fost rănită.

Patronul societăţii ar fi tras şi el cu o armă de vânătoare în direcţia celor patru persoane, iar una dintre ele ar fi fost rănită, a declarat Ramona Tudor, care a precizat ca persoana rănită a reuşit să fugă cu un autoturism.

"Au fost identificaţi câţiva martori şi urmează să fie audiaţi pentru a obţine informaţii care să ducă la identificarea hoţilor", a precizat Ramona Tudor.

Aceasta a mai spus că sunt organizate filtre pentru prinderea hoţilor.

Cele patru persoane au fugit cu un autoturism Audi înmatriculat în Polonia, la volanul căruia se afla un alt bărbat mascat, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit oficialilor Inspectoratului General al Poliţiei Române, unul dintre atacatori a fost împuşcat de patronul magazinului, întrucât, la faţa locului, au fost găsite mai mult pete de sânge, care vor fi supuse analizelor criminalistice.

O altă certitudine în acest caz o reprezintă faptul că atacatorii au folosit în timpul jafului un pistol cu bile de cauciuc, mai multe proiectile fiind găsite în magazin. 

Mai multe articole despre:
Călăraşi bijuterii jaf armat