MENIU

Iuliu Mureşan vrea să scape de măselele stricate din fotbalul românesc

Foto: RTV

Doctor de fel, reprofilat în şef de club, Mureşan de la Cluj a găsit soluţia pentru a curăţa fotbalul românesc: Vrea să scape de măselele stricate. Şi asta tocmai după ce a fost acuzat că a luat şpagă pentru a pierde un meci cu Steaua.

Şeful campioanei, Iuliu Mureşan nu se teme. Merge la război cu oricine. Chiar dacă adversarul e de calibru, şeful din Ghencea, Gigi Becali.

"Sunt nişte aberaţii şi nişte lucruri care se întâmplă. Nu ştiu cât va mai dura să fie luat la ţintă CFR-ul sau eu ca persoană. Să nu îşi facă probleme că rezist. Sunt mai tare decât toţi la un loc", a declarat Iuliu Mureşan.

"Mureşan ăsta e puternic rău. Are un 1,85 înălţime şi 150 de kile. Dacă-i dai un târnacop îi rupe coada. E puternic rău, că a muncit cot la cot cu deţinuţii!", a spus Gigi Becali, citat de Pro Sport.

"Gigi Becali tot timpul ameninţă şi nu ştiu de ce. Deocamdată ei au dosar penal. Nu e vina noastră. A fost găsită o valiză la Cluj dar nu este a CFR-ului", a adăugat Mureşan.

Doctorul cu licenţă, Iuliu Mureşan a găsit reţeta pentru vindecarea fotbalului românesc.

"În fotbal, după părerea mea există, ca să zic aşa în termeni medicali, stomatologici, 2,3 măsele stricate ce ar trebui extrase. Mai sunt vreo 2,3 maxim 4 cariate care se pot repara şi fotbalul ar fi corect şi curat", a afirmat acesta.