MENIU

Iulian Apostol: Experienţa şi-a spus cuvântul

Foto: sport365.ro

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, a declarat, miercuri, după înfrângerea în faţa lui FC Sevilla, că lipsa de experienţă a fost decisivă în acest meci, care, în opinia sa, ar fi evoluat altfel dacă prima repriză se încheia la egalitate.

"Experienţa şi-a spus cuvântul. Am luat prea uşor gol şi la nivelul acesta o ezitare te costă. Dacă intram la pauză cu 0-0, altfel evolua jocul. N-a fost vorba de lipsă de concentrare la acea fază, dar trebuia să luăm măsuri să nu ajungem acolo", a declarat Iulian Apostol, la TVR 1.

Regretul a reieşit şi din declaraţiile căpitanului George Galamaz: "Suntem dezamăgiţi. Exact în momentul în care nu trebuia să primim gol am primit. Trebuie să mergem înainte, acum nu trebuie să dezarmăm".

FC Sevilla s-a impus miercuri, cu scorul de 2-0, în faţa Unirii Urziceni, iar campioana României a debutat astfel cu o înfrângere în Grupa G a Ligii Campionilor. Sevilla a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Luis Fabiano (45+1), şi a majorat diferenţa prin Renato (70).