MENIU

Italia - Mutu spune că este mulţumit de realizările pe care le-a avut până la vârsta de 30 de ani

Foto: my.ziare.com

Atacantul român Adrian Mutu, care astăzi va împlini 30 de ani, a afirmat miercuri că este mulţumit de cariera sa şi se gândeşte la viitor, mai ales că vrea să joace din nou cu Fiorentina în Liga Campionilor.

"Un bilanţ al carierei cu 24 de ore înainte să împlinesc 30 de ani? Este o aniversare importantă, chiar dacă nu sunt foarte fericit că îmbătrânesc. Sunt mulţumit cu ceea ce am realizat până acum în cariera mea şi sper să continui aşa şi să câştig trofee", a afirmat Adrian Mutu în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la centrul de pregătire de la Marbella.

Atacantul român speră ca în 2009 să reuşească să se califice din nou cu Fiorentina în grupele Ligii Campionilor. "Ne dorim să terminăm pe locul 4 şi să mergem în Ligă. Condiţia mea fizică este bună. Vechile probleme s-au rezolvat şi sunt fericit că am trecut peste ele, aşa că sper să joc cât mai multe meciuri. Ieri nu am jucat deoarece am simţit o oboseală. Acum sunt fericit că sunt la dispoziţia lui Mister", a mai spus jucătorul român.

"Sper ca Gilardino să fie golgheterul campionatului, a revenit după o perioadă dificilă. Mă simt foarte bine alături de el în atacul echipei. Nu mi-am pierdut entuziasmul în privinţa jocului, dar vreau să-i demonstrez ceva antrenorului. Echipa începe să se maturizeze, evoluţia noastră este tot mai bună. Mereu apar probleme când se schimbă lucrurile, dar am format un lot puternic", a mai afirmat fotbalistul Fiorentinei.

Adrian Mutu va împlini astăzi vârsta de 30 de ani şi evoluează din 2006 la Fiorentina, după ce a mai jucat la FC Argeş, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea şi Juventus.
Mai multe articole despre:
Fiorentina FC Argeş Adrian Mutu Gilardino