MENIU

Italia - Cobolli Gigli confirmă că Juventus vrea să-l transfere pe Cassano

Foto: www.index.hr

Preşedintele formaţiei Juventus Torino, Giovanni Cobolli Gigli, a afirmat luni că echipa sa este interesată de transferul lui Antonio Cassano, după ce presa italiană a scris de mai multe ori despre o posibilă tranzacţie.

"Cassano este un jucător foarte bun, s-a maturizat mult. Directorul nostru, Alessio Secco, a discutat despre posibilitatea achiziţionării lui pentru sezonul viitor şi acest lucru se poate întâmpla", a afirmat Cobolli Gigli despre posibilul transfer al lui Cassano de la Sampdoria la Juventus Torino.

Preşedintele clubului s-a referit şi la şansele la titlu ale echipei: "Nu s-a terminat nimic, chiar dacă Inter a demonstrat că este foarte greu de oprit. Dar la fel cum a spus şi Mourinho, mai au nevoie de 33 de puncte pentru a fi siguri de titlul de campioană. Nu îi invidiez, dar Maicon este un mare jucător. Noi trebuie să câştigăm meciurile rămase pentru a rămâne în cursă".

"Sunt foarte mulţumit de Ranieri. Noi suntem pe locul 2 în clasament şi cred că jocul echipei este mai bun decât anul trecut. El are contract cu noi şi îl vom respecta. Momentul adevărului pentru noi va fi în cupele europene, unde se poate întâmpla orice. Campionatul nu este pierdut, au existat echipe care au avut reveniri spectaculoase", a mai spus preşedintele lui Juventus.

Internazionale Milano ocupă primul loc în Serie A, cu 56 de puncte după 24 de etape, Juventus este pe 2, cu 47 de puncte, iar AC Milan este pe locul 3, cu 45 de puncte.
Mai multe articole despre:
transfer Juventus Torino Sampdoria Antonio Cassano