MENIU

Italia - Totti vrea să-şi prelungească înţelegerea cu AS Roma până în 2014

Foto: www.topnews.in

Căpitanul formaţiei italiene AS Roma, Francesco Totti, în vârstă de 32 de ani, a afirmat că intenţionează să rămână la club până în 2014.

"Am discutat cu Rosella Sensi despre contractul meu şi vom rezolva situaţia. Reprezentanţii mei se vor întâlni cu oficialii clubului. Vreau să mai rămân cinci ani la Roma, până în 2014", a spus Totti, care în ultimele sezoane a avut mai multe probleme din cauza accidentărilor.

Atacantul s-a referit şi la echipa naţională, de unde şi-a anunţat retragerea după Campionatul Mondial din 2006. "Dacă Marcello Lippi va apela la mine, vom discuta despre acest lucru. El este cel care va decide. Nu exclud posibilitatea de a reveni. Lippi este un om care mi-a oferit multe şi cred că situaţia trebuie să fie reciprocă. Rămâne să vedem care va fi situaţia mea fizică şi ce voi simţi atunci", a explicat jucătorul.

Căpitanul lui AS Roma a refuzat să comenteze faptul că Rosella Sensi a pus clubul în vânzare, dar a spus că speră ca sezonul viitor să fie unul mai bun pentru echipă. "Campionatul trecut am avut multe probleme. A fost un an negativ, deşi am sperat că ne vom califica în Liga Campionilor, însă în unele partide ne-a lipsit personalitatea. Am avut şi mulţi accidentaţi. Vreau ca Roma să fie o echipă foarte competitivă. Nu spun că ne gândim la titlu, dar putem să fim una dintre formaţiile pretendente. Obiectivul meu este să joc în cât mai multe partide. Vreau să-mi închei cariera sub conducerea lui Spalletti", a mai spus Francesco Totti.

Atacantul în vârstă de 32 de ani evoluează la AS Roma din 1992.
Mai multe articole despre:
AS Roma contract prelungire Totti