MENIU

Italia - Beckham afirmă că va cumpăra un club din Major League Soccer după ce va abandona fotbalul

Foto: david-beckham.gemzies.com

Mijlocalul împrumutat de LA Galaxy la AC Milan, David Beckham, a declarat, luni, că îşi doreşte ca pe viitor să devină proprietarul unei echipe din Major League Soccer (MLS) pentru a contribui la dezvoltarea fotbalului din Statele Unite.

"Cred că acest sport poate deveni şi mai popular în America. Vreau ca într-o bună zi, după ce mă voi retrage din activitate, să cumpăr un club din MLS. Intenţionez să fac acest lucru pentru a contribui la promovarea şi dezvoltarea fotbalului din Statele Unite. Este o ambiţie personală care îmi va da multă satisfacţie dacă va reuşi. În plus, familia mea se simte foarte bine în Los Angeles", a declarat internaţionalul englez în vârstă de 33 de ani.

Beckham a mărturisit că este mulţumit de cariera sa de fotbalist şi a precizat că niciodată nu a privit sportul care l-a consacrat ca pe o afacere: "Cred că am realizat destule lucruri bune până în prezent. Am jucat pentru unele dintre cele mai importante echipe din lume, iar acum îmi doresc foarte mult să fac performanţă alături de AC Milan. Deşi multă lume vorbeşte despre veniturile mele, ţin să precizez că niciodată nu am pus banii pe primul loc. Sper ca am demonstrat acest lucru pe teren".

În final, fostul jucător al lui Manchester şi Real Madrid a spus că vrea să joace pentru AC Milan în Liga Campionilor, competiţie care, după părerea sa, este în "ADN clubului".

David Beckham va evolua până la finalul acestui sezon sub formă de împrumut la AC Milan, după ce oficialii grupării italiene au obţinut acordul reprezentanţilor lui LA Galaxy de a prelungii împrumutul fotbalistului, care urma să expire la data de 9 martie.
Mai multe articole despre:
AC Milan David Beckham LA Galaxy