MENIU

Ionuţ Negoiţă: În fotbalul românesc se poartă bluful, cred că şi eu am fost victima unuia în cazul Rapid

Foto: wall-street.ro

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, care a anunţat în urmă cu o lună că negociază cu George Copos preluarea Rapidului, a declarat marţi agenţiei NewsIn, că se teme că acţionarul giuleştenilor s-a folosit de el pentru a obţine alte avantaje, în faţa suporterilor sau a altui eventual cumpărător.

"Eu nu pot să mă rog de Copos, nu se face aşa ceva. Cu cât trece timpul, încep să cred că intenţia de vânzare a clubului este un bluf, ca să nu zic o vrăjeală. Am vorbit ultima dată cu Copos în urmă cu două săptămâni, când a rămas să îmi trimită nişte documente, pe care nu le-am primit nici până acum. Nu erau documente care necesitau un timp îndelungat de procesare, ci nişte bilanţuri şi situaţii contabile care trebuiau doar puse în fax sau pe mail şi expediate", a spus Negoiţă.

Acesta consideră că George Copos nu a intenţionat niciodată să vândă clubul: "Din moment ce nu am primit acele documente, înseamnă că nu se vrea vânzarea clubului. Înainte să îl contactez pe Copos, i-am cerut sfatul lui Dumitru Dragomir, l-am întrebat dacă e bine să iau Rapidul. Mi-a zis că fac foarte bine, dar nu crede că George Copos va vinde clubul. Atunci nu l-am crezut, dar acum îi dau dreptate. Văd că în fotbalul românesc se poartă bluful, cred că şi eu am fost victima unuia în acest caz".

Întrebat ce crede că l-a determinat pe Copos să renunţe la negocieri, Negoiţă a răspuns: "Poate s-a speriat de faptul că am venit cu o ofertă concretă şi a fost prea aproape de despărţirea de clubul său, poate că a încercat să mă determine să investesc înainte ca lucrurile să fie clare, să bag bani în ceva ce nu e al meu, cum a făcut Taher, iar când a văzut că nu sunt dispus a abandonat pista Negoiţă".

Ionuţ Negoiţă a declarat la 7 februarie că s-a întâlnit cu George Copos, cu care a ajuns la un acord privind preluarea Rapidului, însă aşteaptă rezultatele unui audit financiar şi ca patronul giuleştenilor să rezolve problema cu Fathi Taher. Între timp, iordanianul a anunţat că nu mai doreşte să investească la un club precum este Rapid.
Mai multe articole despre:
Dinamo Rapid George Copos Ionuţ Negoiţă