MENIU

Ionuţ Lupescu: "Nu trebuie să ne fie frică de Feroe! Trebuie să-i batem la scor, să mai spălăm ruşinea"

Foto: NewsIn

După dezastrul din Serbia, Ionuţ Lupescu ştie ce trebuie să facă tricolorii pentru a mai spăla ruşinea: o victorie la scor în faţa...feroezilor. Directorul general al FRF se aşteaptă la un meci greu, cu insularii care vor sosi la Piatra Neamţ cu scopul de a nu primi multe goluri, după ce au fost scoşi din ghete de elevii lui Domenech.

"Trebuie să privim acest meci cu Feroe doar ca pe unul important, nu un 'derby'. Jucăm din nou la Piatra-Neamţ, unde aveam o datorie morală faţă de suporterii de aici. Nu trebuie să ne fie frică de Feroe, dar trebuie să-i învingem la scor, pentru a mai spăla din ruşine. Ei vor veni să se apere după ce au luat 5 goluri în Franţa. Răzvan Lucescu va trage concluziile în următoarele zile după cele 6 partide pe care le-a condus în această campanie şi va vedea pe cine va putea conta în viitoarea campanie de calificare", a declarat Lupescu, la GSPTV.

Echipa naţională a României a suferit, sâmbătă, prima înfrângere sub comanda lui Răzvan Lucescu, fiind învinsă de Serbia, la Belgrad, scor 5-0, în Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, rezultat în urma căruia reprezentativa plavilor şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Mondial. Acelaşi scor a fost obţinut de Franţa, într-un alt meci din grupe, în faţa Insulelor Feroe. România şi Insulele Feroe se vor întâlni miercuri, la Piatra-Neamţ, în ultimul meci din grupă. România e pe locul 5, cu 9 puncte, în timp ce Insulele Feroe ocupă ultimul loc, cu 4 puncte, dar cele două echipe au primit acelaşi număr de goluri în preliminarii, 17!