MENIU

Ionel Gane, antrenor interimar la Universitatea Craiova

Foto: NewsIn

Secundul lui Nicolo Napoli, Ionel Gane, a condus antrenamentul de sâmbătă al Universităţii Craiova şi se va ocupa de pregătirea echipei până la numirea unui antrenor principal, chiar dacă fusese şi el concediat odată cu tehnicianul italian.

Gane a fost solicitat de conducerea clubului din Bănie să se ocupe provizoriu de pregătirea echipei, după ce managerul tehnic Ovidiu Stângă nu a acceptat să asigure interimatul până la finalul sezonului. Gane va pregăti gruparea alb-albastră până în momentul numirii unui nou principal.

De asemenea, preparatorul fizic care a fost dat afară la cererea lui Napoli în iarnă, Urbano Lega, se va întoarce astăzi la echipă.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, după egalul cu Gloria Buzău, scor 1-1, că antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane au fost suspendaţi din funcţie. Mititelu anunţa atunci că în decurs de o oră va găsi un antrenor care să pregătească echipa în ultimele 3 etape ale sezonului, lucru care nu s-a întâmplat.