MENIU

Ion Crăciunescu: "Prunea s-a pronunţat în anumite cercuri că, în cazul în care cade el, vor cădea şi alţii!"

Foto: Prosport

Ion Crăciunescu a comentat trimiterea în judecată a lui Florin prunea de către DNA. Fostul mare arbitru a dezvăluit la o emisiune televizată că directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF ar fi spus că dacă va "cădea" îi va trage şi pe alţii după el.

"Mă îngrijorează cât de puternic este sistemul creat în fotbalul românesc. De ce există această încrengătură? Pentru că toţi încearcă să îşi apere scaunul. E un loc atât de bun acolo sus, încât e greu să renunţi. Atunci când în subordinea ta se întâmplă nereguli grave, e o datorie morală să-ţi dai demisia. Cu astfel de relaţii, e greu să se cureţe vreodată ceva. Prunea a recunoscut că s-a implicat, era normal să plece singur sau să fie dat afară. El s-a pronunţat în alte cercuri că, în cazul în care cade el, vor cădea şi alţii", a dezvăluit Ion Crăciunescu, la GspTV.

Procurorii DNA Piteşti i-au trimis în judecată, la data de 25 iunie, pe Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Florin Prunea, alături de alţi 11 inculpaţi, printre care cinci arbitri şi un observator federal, în dosarul corupţiei din fotbal declanşat la jumătatea lunii aprilie.

Mai multe articole despre:
FRF Sistem Florin Prunea Ion Crăciunescu