MENIU

Ioan Oltean (PDL): Geoană e în stare să vândă ţara ca să ajungă preşedintele României

Foto: NewsIn

Mircea Geoană este în stare "să vândă ţara", numai să ajungă preşedintele României. Afirmaţia îi aparţine vicepreşedintelui PD-L, deputatul Ioan Oltean. Liderul PD-L l-a caracterizat astfel pe Mircea Geoană în contextul în care a vorbit despre pachetul de legi pe care vrea să îşi asume răspunderea Guvernul Boc.

"Eu sper ca reacţia PSD să fie una responsabilă, bazată pe realităţile României şi nu pe dorinţa absolut nebună a lui Geoană de a ajunge preşedintele României. Eu cred în echilibru, în responsabilitate şi nu cred în acţiuni sporadice prin care urmăreşti prin orice mijloc să ajungi preşedintele României", a declarat Ioan Oltean.

În opinia liderului PD-L, "Geoană nu va fi preşedintele României niciodată şi ferească Dumnezeu ca, într-o perioadă de criză pe care o trece România acum, să ajungă un om instabil emoţional preşedintele României, care, pentru a dobândi acest titlu, e în stare să vândă ţara, dă cu nemiluita euro şi în stânga şi în dreapta de te miri de unde naiba îi tot scoate".

Olteanu a ţinut să sprecizeze că "PD-L este preocupat nu de Cotroceni, ci de reforma în statul român şi apoi vom vedea ce va fi cu preşedinţia în perioada campaniei".

Liderul PD-L a avertizat PSD că dacă nu se asociază cu PDL la realizarea reformei, va pleca de la guvernare

"Nu există altă alternativă, aici nu ne mai jucăm de-a duplicitatea. Vine, susţine reforma, rămâne la guvernare, PDL este pentru rămânerea la guvernare a PSD şi pentru a pune în aplicare această reformă împreună, dar dacă nu se asociază şi iar dă din coate, pleacă de la guvernare", a mai spus Ioan Oltean, adăugând că el crede în responsabilitatea majorităţii liderilor PSD, nu a lui Mircea Geoană, "care nu vor putea să dezerteze într-un moment atât de important pentru România".