MENIU

Interzis la scrimă! Laura Badea spune că nu şi-ar lăsa fetiţa să practice sportul care a făcut-o pe ea celebră

Laura Badea
Deşi a pus floreta în cui, Laura Badea a rămas în lumea sportului

Medaliată cu aur la Atlanta în 1996, Laura Badea este cea mai titrată scrimeră din România şi singura care a obţinut titlul de Campioană Olimpică. Deşi a pus floreta în cui, Laura a rămas în lumea sportului ca vice-preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă şi director al departamentului de educaţie olimpic.

A trecut destul de puţin timp de când Laura a părăsit arena marilor competiţii, dar premiile, titlurile obţinute de-a lungul anilor i-au asigurat un loc în istoria sportului românesc.

În ciuda faptului că susţine tinerele talente, mai ales în scrimă şi nu e exclus să mai antreneze, Laura îşi doreşte pentru fetiţa ei o viaţă mai liniştită, departe de stresul cerut de performanţă.

Tot la Sport pe NET veţi vedea demonstraţii de excepţie ale unuia dintre cei mai talentaţi rolleri din România. Locul lui preferat de joacă este oraşul. Peisajul urban îi pune la-ndemână toate elementele de care are nevoie ca să-şi manifeste talentul.

La vârsta la care cei mai mulţi dintre copii se joacă încă cu maşinuţele de jucărie, Leo Borlovan este deja campion naţional la karting. Cartea Recordurilor a refuzat să-i omologheze succesul, pe motiv că nu încurajează tentativele de recorduri extreme la copii. Leo are 8 ani, şi in urma cu 2 ani a devenit cel mai tânăr campion din istoria acestui sport.

SPORT pe NET este o producţie web tv marca REALITATEA.NET, prezentată de Claudia Chira, care vă oferă săptămânal reportaje exclusive din lumea sportului, dar şi interviuri cu personalităţi pasionate de sport. Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu privire la SPORT pe NET la adresa penet@realitatea.net.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1008872&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1008872
REALITATEA.NET - Interzis la scrimă! Laura Badea spune că nu şi-ar lăsa fetiţa să practice sportul care a făcut-o pe ea celebră
Mai multe articole despre:
karting Laura Badea Sport pe NET