MENIU

Internaţional Curtea de Argeş - FC Timişoara 0-3 (FINAL), în ultimul meci al etapei a 9-a

Foto: NewsIn

Internaţional Curtea de Argeş şi FC Timişoara a înregistrat a cincea înfrângere în tot atâtea meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, scor 0-3 cu FC Timişoara, în ultimul meci al etapei a 9-a din Liga I.

INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ - FC TIMIŞOARA 0-0

Componenţa formaţiilor:

Internaţional: Popa - Băcilă, R. Raţiu, Chiricheş, Nasser (Răduţ 74), Izvoranu - Gado (Lazăr 74), Voiculeţ, D. Stan (Itu 59) - Abiodun, E. Kone. Antrenor: Ştefan Stoica.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Scutaru - Art. Karamian, Chiacu, Bourceanu, Vrsic (Alexa 70) - Arm. Karamian, Goga (Magera 81), G. Bucur (Parks 79). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 85 Parks trece fără probleme de doi adversari şi îi pasează lui Magera la şase metri, dar cehul şutează slab, fără emoţii pentru Popa.

Min. 80 Marius Popa respinge în faţa lui Bucur, însă doar până la Arman Karamian, care nu a reuşit însă să şuteze pe poartă.

Min. 62 FC Timişoara domină jocul. După un contraatac al bănăţenilor, Bucur a încercat să-l surprindă pe Popa cu un şut de la 16 metri, dar portarul gazdelor a reţinut cu siguranţă.

Min. 38 Izvoranu a fost găsit nemarcat în 6 metri de o centrare, însă fundaşul gazdelor a luftat în momentul şutului.

Min. 26 Jocul s-a mutat rapid la cealaltă poartă, unde un fundaş al gazdelor i-a pasat ideal lui Bucur. Scăpat singur cu Popa, micuţul atacant al Timişoarei a şutat, însă, chiar pe direcţia portarului.

Min. 26 Scutaru gafează în faţa lui Daniel Stan, acesta intră în careu şi încearcă să-l lobeze pe Pantilimon, dar portarul agaţă mingea şi respinge. Balonul a ajuns la Nasser, al cărui şut a fost respins tot de portarul timişorean, care a tocmai se ridica de la pământ.

Min. 20 Bonfim a centrat pentru Chiacu, care a retrimis cu capul până la Goga, însă acesta a ratat preluarea la 11 metri, iar Popa a reţinut fără probleme.

Min. 7 Vrsic ratează prima ocazie a meciului. Lovitura sa liberă şterge bara porţii gazdelor.