MENIU

Întâlnirea Băsescu-Geoană nu va mai avea loc sâmbătă, anunţă Liviu Dragnea (PSD)

Foto: NewsIn

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că întâlnirea dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu, programată pentru sâmbătă, la ora 16.00 la Cluj-Napoca, nu va mai avea loc.

După ce au lansat invitaţia, social-democraţii spun că dezbaterea nu poate avea loc sâmbătă la Cluj cum vrea Traian Băsescu, deoarece Mircea Geoană se află la Brăila.

"Noi le-am transmis şi suntem dispuşi să ne întâlnim în seara asta sau mâine, echipele de campanie, să stabilim o zi în care candidaţii să se întâlnească să aibă discuţia asta. Categoric nu se poate (despre întâlnire - n. red.)", a spus Liviu Dragnea.

"Când au lansat propunerea, am înţeles că domnul Sever Voinescu a lansat-o, au lansat-o ştiind că nu va fi acceptată pentru că ori este un mod neprofesionist, ori este tendenţios. Mâine Mircea Geoană are un program, sunt câteva mii de oameni care-l aşteaptă în Brăila, câteva mii de oameni care-l aşteaptă la Măcin, câteva mii de oameni care-l aşteaptă la Focşani. Nu poate să lase mii şi mii de oameni pentru că oamenii ăia chiar vin să-l vadă, nu-s aduşi cu arcanul, cu autocarele de la PDL", a declarat Dragnea, dând de înţeles că este puţin probabil ca Mircea Geoană să meargă la Cluj, la o dezbatere electorală alături de preşedintele Băsescu.

Traian Băsescu a declarat vineri seară că nu i se pare corect faptul că Mircea Geoană i-a adresat numai lui invitaţie pentru o dezbatere publică. Preşedintele a mai precizat că sunt trei candidaţi care au şanse să intre în turul doi. 

Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj a anunţat că va găzdui miercuri o dezbatere electorală la care şi-au anunţat prezenţa doi candidaţi: Mircea Geoană şi Kelemen Hunor. 

Mai multe articole despre:
null