MENIU

Inpolitics.ro: Ridzi, sacrificată pentru muşamalizarea scandalului sexual de la Chişinău

Foto: RTV

Monica Iacob Ridzi ar fi demisionat pentru a îngropa mediatic scandalul de la Chișinău, unde consulul român a fost nevoit să demisioneze după ce s-a dat publicității o filmare cu el în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o angajată a consulatului, scrie inpolitics.ro.

Ciudata "demisie" a Monicăi Ridzi, despre care ea însăși a aflat, se pare, cu două ore înainte de a se produce, iar greii PDL, cu foarte mici excepții, au fost informați prin SMS, are legătură, după toate probabilitățile, cu  scandalul sexual de la Chișinău, scrie inpolitics.ro.

Potrivit site-ului, preşedintele Băsescu a vrut să treacă de acest scadal mediatic "printr-o diversiune mediatică".

Inpolitics.ro mai scrie că fosta şefă de la Ministerul Tineretului şi Sportului ar fi demisionat "pentru că Băsescu ar fi intrat în posesia unor sondaje care atestă căderea sa, pe fondul scandalului de la MTS, că ministresa a cedat psihic, că Băsescu a reacționat instinctiv, deci pe negândite". 

O altă posibilă cauză a demisiei/demiterii lui Ridzi, scrie Inpolitics.ro, ar putea fi atragerea atenţiei presei de la scandalul scandalul de la Chișinău, unde consulul român a fost nevoit să demisioneze după ce s-a dat publicității o filmare cu el făcând sex cu o angajată a consulatului, de origine moldovenească, cel mai probabil o agentă a serviciilor secrete locale.

Potrivit Inpolitics.ro, despre consulul român Ioan Nuică există informații neoficiale că ar fi nu doar agent acoperit al SIE, ci chiar șeful rezidenței române din Moldova, adică șeful agenților noștri de peste Prut.

Citeşte mai mult

Citeşte şi: Scandal sexual la Consulatul României la Chişinău. Consulul Ion Nuică şi-a dat demisia

VEZI ÎNREGISTRAREA care a dus la demisia consulului român la Chişinău