MENIU

Încă o persoană implicată în conflictul de la mall a primit mandat de arestare

Foto: Gandul.info

Tribunalul Bucureşti a decis luni să emită mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Alexandru Andrei Udrea, implicat în conflictul de la Plaza Mall, hotărârea fiind definitivă.

Instanţa a admis, astfel, recursul procurorilor împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 6 de a-l lăsa în libertate pe Udrea.

La termenul de lunii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea avocatului lui Alexandru Andrei Udrea de a amâna procesul, pentru ca Parchetul să aducă şi casetele pe care este filmat debutul conflictului care a avut loc la Mall Plaza în data de 21 februarie.

Decizia judecătorilor este contradictorie cu cea dată tot astăzi de magistraţii aceleiaşi instaţe, în cazul lui Eugen Preda, a declarat avocatul celor doi, Ciprian Şoldea.

În timpul şedinţei, instanţa a vizionat o parte din filmările care arată conflictul dintre angajaţii BGS şi alte cinci persoane. În imagini nu apărea decât Eugen Preda, care era fugărit de către agenţii BGS, a declarat avocatul Şoldea. Acesta a mai precizat că Eugen Preda avea ochii roşii, semn că fusese atacat cu spray lacrimogen, şi tricoul rupt, el ascunzându-se sub tejgheaua din magazinul de unde agenţii BGS l-ar fi scos cu forţa.

Alexandru Udrea le-a spus judecătorilor că îl cunoaşte pe Eugen Preda de la sala de foţă şi că în acea seară s-au întâlnit întâmplător.

Tribunalul Bucureşti a amânat până pe 10 martie recursul procurorilor împotriva deciziei de a-l lăsa în libertate a lui Eugen Preda, pentru ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 să aducă înregistrările decodate, conţinând debutul incidentului de la Plaza Mall.
Mai multe articole despre:
scandal mall mandat de arestare Eugen Preda