MENIU

În primele 3 luni ale anului, 14.000 de hunedoreni s-au împrumutat la CAR

Foto: RTV

În vreme de criză, tot în împrumuturi ne punem speranţa. Românii nu mai dau însă fuga la bănci, ci la Casele de Ajutor Reciproc. În primul trimestru al acestui an, 14.000 de salariaţi hunedoreni au luat bani de la C.A.R. Valoarea împrumuturilor este cu 5 milioane de lei mai mare faţă de cea înregistrată în perioada similară a anului trecut.

Fie că au fost dezamagiţi de bănci, fie că nu îndeplinesc toate condiţiile cerute de aceste insituţii, mulţi salariaţi din Hunedoara preferă împrumuturile de la C.A.R.

Pentru a împrumuta bani de la C.A.R. trebuie să fi membru al unei Case de Ajutor Reciproc. Dobânda este de maximum 14%, iar perioada de rambursare se întinde până la trei ani.

În primele 3 luni ale acestui an, hunedorenii au împrumutat 40 de milioane de lei de la Casele de Ajutor Reciproc.

"Dobânzile fiind modeste la împrumuturi, în jur la 13% pe an, cred că este un mod de a te împrumuta şi de a-ţi asigura resursele curente facil", a declarat Cristian Petreanu, preşedintele Uniunii Judeţene a CARS Hunedoara.

În Hunedoara sunt 28 de case de ajutor reciproc, cu 70.000 de membri înregistraţi. Cotizaţia minimă lunară este de 5 lei.

Mai multe articole despre:
Hunedoara împrumuturi CAR