MENIU

În plină criză, mai puţin fast şi paiete la Oscar

Foto: fallingpixel.com

Seratele de gală sunt mai modeste, iar studiourile şi-au redus drastic cheltuielile de campanie: lumea fermecată a Oscarurilor nu scapă de realitatea economiei americane.

Starurile vor fi prezente pe covorul roşu îmbrăcate în rochii de creator şi cu bijuterii valoroase, dar petrecerile extravagante care urmau după ceremonie  îşi vor pierde fastul, cele care nu au fost deja anulate.

Chris Benarroch, care se ocupă de organizarea galelor la Los Angeles, spune că şi-a dat seama că situaţia este complicată cu ocazia decernării Globului de Aur. El a spus că, dacă în mod normal erau organizate în jur de zece petreceri, anul acesta au avut loc doar trei evenimente, pentru că studiourile şi-au redus bugetul. 

Dacă în anii trecuţi vedetele defilau cu limuzina din petrece în petrecere, anul acesta, chiar şi Vanity Fair, care organiza una dintre cele mai fastuoase serate, şi-a restrâns drastic lista de invitaţi şi e posibil chiar să folosescă decoraţiunile de anul trecut. 

Şi bugetele pentru publicitate ale filmelor aflate în competiţie s-au diminuat. Pentru promovarea unui film ca "The curious case of Benjamin Button" se cheltuiau de regulă 15 milioane de dolari, iar anul acesta producătorii au investit numai 10 milioane în publicitate.

Nici plasticienii nu mai observă o creştere a veniturilor în această perioadă. Se pare că vedetele preferă să se pună la adăpost şi să nu mai investească în injecţii cu botox... decât dacă este absolut necesar, desigur. 

Mai multe articole despre:
Oscar criză vedete petreceri botox staruri covorul roşu