MENIU

În Cornu există un loc în care a fost recreată atmosfera din insula Bali

Foto: RTV
Centrul de relaxare Bali Spa din localitatea prahoveană Cornu recrează atmosfera insulei zeilor din Indonezia.

Departe de vuietul oraşelor, o oază de linişte te aşteaptă să petreci momente de neuitat. Deşi locul este doar la o aruncătură de băţ de Bucureşti, atmofera este întocmai ca in insula Bali.

Centrul de relaxare Bali Spa din localitatea prahoveană Cornu recrează atmosfera insulei zeilor din Indonezia. Aici eşti tratat regeşte şi găseşti de la relaxare, linişte, peisaje mirifice şi aer curat până la sofisticate tratamente de înfrumuseţare şi întinerire.

"Ceea ce ne deosebeşte pe noi de oricine altcineva este că am concretizat un concept: conceptul vis, dream, înseamnă o alimentaţie sănătoasă, dietă am numit-o noi, fie de a menţine sănătatea, silueta, fie de a o obţine fie de a slăbi", a spus doctorul Dana Jianu.

Liniştea şi relaxarea sunt cuvintele de ordine. O vizită la Bali Spa echivalează însă şi cu un tratament pentru sănătate. 

Se poate uneori cu mâna pe capul omului, cu muzică, cu o aromă, cu o lumină şi cu un masaj să obţii rezultatele asemenea cu mai multe medicamente la un loc.

Cornu este singurul loc din România unde masajul balinez are scop de relaxare şi scop terapeutic. Aici putem să facem un masaj fie energizant fie din contră să inducă o stare completă de linişte, de relaxare totală.

Pe lângă masajul tradiţional, centrul oferă tratamente pentru înfrumuseţare şi întinerire. Ai parte de armoterapie, meloterapie, cromoterapie, băi aromate în Jacuzzi, gimnastică în apă, fitness, tratamente faciale şi corporale sau diete. Pentru un pachet complet, un cuplu plăteşte mai puţin de 200 de euro.

 

 

 

Mai multe articole despre:
turism vacanţă Cornu masaj spa All Inclusive relaxare Bali