MENIU

Ibra-mania la Barcelona: 50.000 de suporteri au asistat la prezentarea oficială a suedezului. VEZI VIDEO!

Foto: www.marca.com
Foto: www.marca.com
Foto: www.marca.com

Zlatan Ibrahimovic a declanşat nebunia pe Camp Nou. Aproximativ 50.000 de suporteri ai Barcelonei au venit, luni, la stadion pentru a asista la prezentarea oficială a suedezului achiziţionat de la Inter Milano.

Vizibil emoţionat şi impresionat de primirea călduroasă de care a avut parte pe Camp Nou, Ibrahimovic a făcut un tur de stadion, iar reprezentanţii forţelor de ordine au fost greu încercaţi de suporterii care încercau să intre pe teren pentru a se apropia de noul lor idol.

"Nu mă aşteptam să vină atâta lume. Dar tocmai de aceea este un moment şi mai special. Sunt cel mai fericit om din lume", a spus Ibrahimovic imediat după prezentarea oficială.



Zlatan Ibrahimovic este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, valoarea totală a tranzacţiei ridicându-se la 66 de milioane de euro. Deşi a primit tricoul cu numărul 9, purtat de Eto'o până în sezonul trecut, Ibrahimovic a subliniat că nu vine ca un înlocuitor al camerunezului plecat la Inter Milano. "Eu sunt diferit de Eto'o. am venit aici pentru a munci şi pentru a-mi îndeplini un vis", a spus suedezul, adăugând că un pas foarte important în realizarea transferului a fost acela de a-i spune preşedintelui de la Inter că singura echipă la care ar fi dorit să plece era Barcelona.

"Sunt aici pentru performanţă, nu doar pentru bani. Am venit să învăţ şi să mă simt bine. Mereu sper să marchez mai mult decân în sezonul trecut. Anul trecut au fost 25 de goluri, dar nu vreau acum să-mi fixezz un obiectiv", a subliniat internaţionalul suedez.