MENIU

Iaht de peste două milioane de euro, expus în portul Tomis, la cea de-a doua ediţie Romanian Boat Show

Foto: www.zf.ro

Cea de-a doua ediţie a Romanian Boat Show, la care pot fi admirate unele dintre cele mai scumpe bărci din România, s-a deschis pe 17 iunie în Portul Tomis din Constanţa, la expoziţie participând peste 30 de expozanţi.

Este pentru prima dată când un astfel de eveniment are loc pe apă. La expoziţie participă peste 30 de expozanţi, care au adus aproape 60 de modele de bărci. "Într-un an de criză, în care banii se mişcă greu, expozanţii au făcut un efort şi au venit la mare", a precizat Ionuţ Barbu, reprezentantul Power Marine, unul dintre organizatori.

Bogdan Craiciu, reprezentantul Set Marine, o altă firmă organizatoare a evenimentului, a declarat că cel mai scump model expus este un Azimuth 68S, un model al cărui preţ este de 2.170.000 de euro, fără taxe. Cele mai ieftine bărci pot fi cumpărate cu sume cuprinse între 4.000 şi 5.000 de euro.

La eveniment sunt prezente şi o firmă de asigurări şi una care comercializează benzină. Vizitatorii pot participa la o tombolă la care pot câştiga 2.500 de litri de combustibil.    
Mai multe articole despre:
expoziţie Barca Iaht