MENIU

Hoţi de jucării, opriţi cu focuri de armă de către poliţişti

Foto: wordpress.com

Incident cu focuri de arme joi noapte, în Capitală. Poliţiştii au tras de mai multe ori cu pistolul după un grup de bărbaţi care au furat dintr-un magazin.

Poliţiştii bucureşteni de la secţiile 2 şi 14 au tras, în noaptea de joi spre vineri, mai multe focuri de armă pentru prinderea unor hoţi şi a unui urmărit, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, primii care au tras au fost poliţiştii secţiei 2. În jurul orei 3.00, aceştia l-au observat pe un urmărit local pentru infracţiuni comise cu violenţă, care a luat-o la fugă. Poliţiştii nu au reuşit să îl prindă pe bărbat, deşi au tras două focuri de armă.

Un alt caz asemănător s-a întâmplat în jurul orei 5.00 pe Calea Văcăreşti, unde un echipaj al secţiei 14 a observat 5 persoane care cărau nişte bagaje, iar, când au încercat să le legitimeze, două dintre aceste perosane au fugit. Poliţiştii au tras două focuri de armă, în aer, dar au reuşit să imobilizeze doar pe cei trei bărbaţi. În bagaje au fost găsite bunuri şi jucării de la mai multe magazine din apropiere. 

Mai multe articole despre:
hoţi poliţişti furt jucării focuri de armă