MENIU

Handbal: Rulmentul-HC Zalău 26-31, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii Naţionale feminine

Foto: NewsIn

Formaţia Rulmentul Urban Braşov a pierdut, marţi, în faţa lui HC Zalău, scor 26-31 (11-14), într-un meci disputat în devansul etapei a 6-a a Ligii Naţionale, aceasta fiind prima înfrângere a ardelencelor pe teren propriu după doi ani şi jumătate.

Cele mai bune marcatoare ale Rulmentului au fost Gogîrlă (7), Gîscă (6) şi Gogoriţă (6), în timp ce de la Zalău s-au remarcat Băbeanu (11) şi Holhoş (10).

După meci, antrenorul Rulemntului, Herbert Muller, a vorbit despre primul eşec pe teren propriu pentru braşovence după doi ani şi jumătate: "Era previzibil că vom avea mari probleme în acest meci, din moment ce nu ne-am putut pregăti aşa cum mi-aş fi dorit pentru că am avut prea puţine jucătoare la dispoziţie după plecarea Alexandrinei Barbosa. Va trebui să ne pregătim cât mai bine şi să vedem pe cine mai putem bate în acest campionat. Meciul cu Baia Mare va fi probabil la fel de dificil, ca de altfel toate de acum înainte".

Formaţia Rulmentul Braşov este în prag de desfiinţare după ce o mare parte din jucătoare au plecat sau au fost declarate libere de contract din cauza neplăţii salariilor. Problemele financiare au început încă din 2008, pentru ca la începutul anului 2009 Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu să devină jucătoare libere. Au urmat şi alte handbaliste, tehnicianul Herbert Muller fiind nevoit să se bazeze la ultimele partide din campionat pe 10 sau 12 jucătoare, în loc 14, cât îi permite regulamentul.
Mai multe articole despre:
handbal feminin HC Zalău Rulmentul Braşov