MENIU

Handbal - CSU Suceava s-a calificat în finala Cupei Challenge, unde va întâlni pe UCM Reşiţa

Foto: sportsv.ro

Echipa de handbal masculin CSU Bucovina Suceava s-a calificat, duminică, în premieră în finala Cupei Challenge, după ce a trecut în semifinale de formaţia elveţiană BSV Bern Muri, iar în ultimul act al competiţiei se va întâlni cu UCM Reşiţa, deţinătoarea trofeului, informează EHF.

În meciul retur, disputat în Elveţia, CSU Bucovina Suceava a învins gruparea BSV Bern Muri cu scorul de 34-26 (15-16), după ce şi în tur s-a impus, scor 35-31, la Suceava.

În semifinala cealaltă, UCM Reşiţa a eliminat formaţia turcă Beşiktaş JK, după victoria din retur, scor 32-21. În tur, partida s-a terminat egal, scor 26-26, la Istanbul. Reşiţenii, antrenaţi de Aihan Omer, se află la cea de-a treia finală de Challenge Cup, primele două fiind câştigate de români.

Primul meci din cadrul finalei se va juca pe terenul celor de la UCM Reşiţa, la data de 23 sau 24 mai, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, la Suceava. Prima manşă se va disputa la Reşiţa deoarece, în ediţia trecută, UCM a evoluat în returul finalei pe propriul teren.
Mai multe articole despre:
handbal Challenge Cup UCM Reşiţa