MENIU

Gwen Stefani între scenă şi familie - VEZI GALERIE FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Cu câteva săptămâni înainte de reunirea trupei No Doubt, Gwen Stefani se bucură de câteva momente alături de soţul şi cei doi copii ai ei.

Se pare că Gwen Stefani revine în atenţia presei şi a fanilor, după ce în ultima perioadă a stat mai mult pe acasă, alături de cei doi băieţi ai săi, Kingston în vârstă de trei ani si Zuma de numai 8 luni.

Chiar dacă a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu numai opt luni, artista se preocupă de imaginea de fashion icon şi este într-o formă de zile mari. De curând a fost protagonista unui pictorial pentru revista Elle.

Vara aceasta, Gwen Stefani va pleca într-un turneu în Statele Unite alături de No Doubt.

Trupa nu a mai cântat live din 2004, iar ultimul album, "Rock Steady", a fost lansat în 2001. Pe parcursul anului 2008, membrii trupei au intrat în studio pentru a realiza un nou album, însă solista Gwen Stefani nu a participat la toate înregistrările, deoarece a născut în luna august.

De la ultimul album al trupei, Gwen a lansat două albume solo, iar colegii săi - Tom Dumont, Adrian Young şi Tony Kanal - au lucrat, şi ei, pe cont propriu.
Mai multe articole despre:
concert familie Gwen Stefani pictorial No Doubt