MENIU

Guardiola: "Înţeleg furia jucătorilor de la Chelsea împotriva arbitrului"

Foto: NewsIn

Chelsea a luat foc din cauza arbitrajului norvegianului Ovrebo, în returul semifinalei cu Barcelona, iar Josep Guardiola le-a dat dreptate englezilor. Antrenorul Barcelonei a declarat că "înţelege" furia jucătorilor formaţiei Chelsea împotriva arbitrului.

"Pot înţelege că Chelsea se simte dezamăgită de prestaţia arbitrului. Nu am văzut fazele incriminate. Poate că a existat penalty, nu ştiu. Eu nu am văzut. Ceea ce am văzut, este că noi am încercat să jucăm, să ne creăm ocazii, chiar dacă nu am avut foarte multe. Este dificil să joci în faţa unei echipe ca Chelsea. Pot să le înţeleg dezamăgirea: au avut mingea, dar au pierdut dintr-un gol marcat în finalul meciului. Am simţit că ne respectau, că le era teamă. Ne-a fost greu şi 11 contra 11, închipuiţi-vă cum a fost 10 contra 11. Să nu uităm că am jucat 25 de minute în inferioritate numerică", a precizat antrenorul catalanilor.

Josep Guardiola a adăugat că nu se aştepta la o performanţă atât de mare pentru primul său sezon la FC Barcelona. "Suntem la un pas de a câştiga campionatul şi vom juca două finale", a menţionat tehnicianul spaniol, făcând referire la finala Ligii Campionilor şi a Cupei Spaniei.

FC Barcelona s-a calificat, miercuri, în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul cu formaţia engleză Chelsea Londra, în manşa retur a semifinalelor competiţiei.

Chelsea şi FC Barcelona au remizat, săptămâna trecută, scor 0-0, în Spania. Miercuri seară, pentru Chelsea a marcat Michael Essien, în minutul 9, în timp ce pentru FC Barcelona a înscris Andres Iniesta, în minutul 90+3.

În ultimul act al competiţiei, care se va disputa la Roma, FC Barcelona va întâlni o altă grupare engleză, Manchester United, deţinătoarea trofeului. Altfel, Barcelona nu se va putea baza însă în finală pe serviciile fundaşilor Abidal şi Dani Alves, însă va reveni căpitanul Puyol.

Mai multe articole despre:
Chelsea arbitru Fc Barcelona Guardiola