MENIU

Guano Apes va cânta pentru prima dată în România, la începutul lunii septembrie

Foto: rambler.ru

Trupa germană rock Guano Apes va concerta pentru prima dată în România, în Parcul Izvor din Capitală, la începutul lunii septembrie.

După ce au luat o pauză pentru a se concentra asupra proiectelor solo, membrii Guano Apes s-au reunit în acestă vară pentru o serie de concerte. În această toamnă, turneul de reunire va aduce trupa pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment, se va desfășura în perioada 4 şi 6 septembrie, în Parcul Izvor. 

Guano Apes, una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa, are în discografie şase albume, a câştigat două discuri de aur şi unul de platină şi este renumită pentru show-uri live explozive. Trupa s-a format în 1994 în oraşul Göttingen, la iniţiativa membrilor Henning Rümenapp, Stefan Ude şi a lui Dennis Poschwatta, solista Sandra Nasić alăturându-se grupului în acelaşi an.

Trupa a debutat cu albumul ”Proud Like a God”, promovat prin single-urile “Open Your Eyes”, "Lords of the Boards" şi "Rain". Succesul materialului, premiat cu discul de platină, a propulsat Guano Apes în randul celor mai bine cotate trupe rock din Europa. Albumele "Don’t Give me Names" (2000) şi "Walking on a thin line" (2003) au adus trupei două noi discuri de aur, precum şi primele locuri în topuri pentru single-urile "Big in Japan" (cover dupa celebrul hit Alphaville), "No Speech" şi "Quietly". În 2003, Guano Apes a lansat materialul „Live”, urmat de compilaţia best of "Planet of the Apes" (2004) şi o selecţie de piese demo înregistrate în 1994 şi 1995, "Lost (T)apes" (2006).

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert parcul izvor