MENIU

GSP.ro a lansat Shop.Gsp.ro - un magazin online dezvoltat de Sellerator şi dedicat pasionaţilor de sport din România

Foto: REALITATEA.NET

GSP.ro, cel mai vizitat website de sport din România, a înfiinţat pentru iubitorii de gen, Shop.Gsp.ro, un magazin online realizat de Sellerator, unde fanii au ocazia de a achiziţiona cărţi, DVD-uri şi alte produse emblematice pentru sportul românesc.

"GSP a ales platforma Sellerator pentru a oferi cititorilor săi un shop online modern şi fără nici un semn de întrebare în privinţa securităţii. Parteneriatul este pe termen lung, prima fază fiind trecută în termeni profesionişti sută la sută", a declarat Augustin Roman, director general Gazeta Online.

Cu o interfaţă prietenoasă şi opţiune simplă şi securizată de plată online, Shop.Gsp.ro pune la dispoziţia vizitatorilor săi DVD-uri cu derby-uri care au marcat istoria fotbalului, cu performanţe memorabile înregistrate de români la Olimpiade, documentare despre personalităţi remarcabile, dar şi colecţii de cărţi dedicate sportului şi abonamente la ziarul Gazeta Sporturilor, cel mai vândut ziar de sport din România.

Printre titlurile găzduite de Shop.Gsp.ro se numără "Nadia", primul volum al integralei Ioan Chirilă, "Inimi la Beijing" şi "Supersteaua" volumele 1 şi 2. Shop.GSP.ro a fost dezvoltat de Sellerator, prima platformă din România de servicii e-commerce integrate, fondată în parteneriat de F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, şi Kondiment, care oferă seturi de soluţii personalizate tuturor celor care doresc să-şi extindă afacerea sau să realizeze noi proiecte în mediul online.

GSP.ro constituie varianta online a ziarului Gazeta Sporturilor şi, totodată, cel mai citit website de sport din România.

Mai multe articole despre:
fani materiale cumpărare GSP F5