MENIU

Grupuri de infractori terorizează România. Vă simţiţi ameninţaţi de interlopi?

Foto: gandul.info

Vă simţiţi ameninţaţi în spaţiul public? Aţi avut probleme cu diverşi infractori sau aţi fost martorii unor astfel de incidente? Postaţi comentarii pe adresa site-ului nostru şi trimiteţi imagini pe adresa martorocular@realitatea.net.

Scali, Malu, Domnu, Preda, chiar şi Sadoveanu. Sunt doar o mică parte din cei care au făcut o adevărată artă din şantaj, cămătărie, bătaie, taxă de protecţie, tâlhărie sau trafic de droguri. Sunt clanurile care acţionează în Bucureşti şi care şi-au împărţit teritoriul. Fiecare cu propriul domeniu de activitate.

Sectorul 1 a fost condus până acum câţiva ani de fraţii Gemeni, care au ajuns însă după gratii şi aşa s-au ridicat alţi interlopi. Potrivit procurorilor şi poliţiştilor, clanul Sadoveanu este specializat acum în taxe de protecţie. Iar gruparea Buba are grijă de cimitire. Adică nimeni nu-şi ia loc de veci fără a plăti o taxă în plus. Clanul Capone "lucrează" la gara de Nord. Obiect de activitate: taxă de protecţie şi controlul taximetriştilor de lux - cei care lucrează la negru. Proxenetismul, tâlhăriile şi furtul de maşini sunt de domeniul clanului Domnu.

Sectorul 2 este ,,coordonat" de către clanul Duduianu şi gruparea Gheară şi Corsicanu care controlează tot ce mişcă în centrul comercial Niro, dar şi în rândul afaceriştilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestaţi pentru trafic de droguri. Mai este Mitu al lui Caran, care dirijează o reţea de proxeneţi, dar este implicat şi în furtul de maşini şi traficul de droguri.

Sectorul 3 este condus de oamenii lui Ştoacă, specializaţi în furturi şi proxenetism. Cei din clanurile Burtea şi Scali sunt implicaţi în afaceri dubioase cu terenuri şi se impun prin şantaj. Mai este Sile Pietroi, reţinut anul trecut, dar foarte repede eliberat de magistraţii bucureşteni, care au considerat că nu reprezintă pericol social.

Sectorul 4 are clanul Toboşarii şi oamenii lui Benga, specializaţi în taxe de protecţie. Tot aici, a revenit de după gratii şi clanul Sportivilor, pentru că membrii grupării sunt judecaţi în stare de libertate.

Sectorul 5 era controlat în totalitate de fraţii Cămătaru. De când sunt la închisoare, au pus stăpânire Duduienii lui Piam, cu tâlhării, şantaj şi furturi.

Sectorul 6 este controlat de gruparea Malu, care alimenta zona cu droguri, a fost decapitată, la fel şi gruparea lui Vasiloi. Au rămas însă oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Pârcălab şi clanul lui Preda. 

Mai multe articole despre:
Bucureşti capitală Preda clan