MENIU

Gripa porcină decimează lotul lui Manchester City

Wayne Bridge, Manchester City

Victoria celor de la Manchester City în faţa titanilor de la Chelsea are un preţ: mai mulţi jucători cheie ai echipei au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1.

Ghinion cât casa pentru oficialii lui Manchester City: după ce o serie de membri ai staff-ului echipei au manifestat înaintea meciului cu Chelsea simptome ale gripei noi, marţi a sosit rândul unora dintre jucători să fie confirmaţi ca purtători ai virusului AH1N1. Antrenorul secund al grupării recunoaşte: la Manchester City există o problemă.

\"Jucătorii au început să vină în cantonament cu febră, stranutând si tuşind, iar după ce s-a intâmplat, trebuie sa recunosc ca tuturor le e teamă.  Doctorul trebuie să-i consulte şi să hotărască dacă vorbim  de o simpla gripă sau de ceva mai serios. Decizia de a-i trimite acasă îi aparţine\" a comentat Mark Bowen pentru \"Manchester Daily News\".

Vladimir Weiss nu s-a aflat pe teren la meciul cu Chelsea, iar lui i se alătură de marţi şi Craig Bellamy. Lista indisponibililor este completată de Wayne Bridge (foto): fostul jucător de la Chelsea s-a accidentat şi va lipsi din teren pentru o perioadă aproximată între patru şi şase săptămâni.

 

Mai multe articole despre:
Manchester City Craig Bellamy