MENIU

Grigoraş: "Am ieşit din criză după o naştere grea şi patru avorturi"

Foto: NewsIn

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după victoria cu Poli Iaşi, scor 3-2, că acest rezultat scoate echipa gălăţeană din criză şi a comparat reuşita cu o naştere grea care vine după 4 avorturi, trimitere la cele 4 înfrângeri consecutive.

"Naştere grea după patru avorturi. După această victorie, am mai ieşit şi noi din criză. Atitudinea jucătorilor a fost esenţială pentru câştigarea celor 3 puncte. Sper ca echipa să fi luat o gură de oxigen şi să se mai liniştească pentru finalul de campionat", a declarat Petre Grigoraş.

Un alt reprezentant al gazdelor, directorul general Marius Stan, a comentat că victoria Oţelului a fost pe deplin meritată. "După patru etape, în sfârşit mai zâmbim şi noi. Era şi timpul. Vreau să laud atitudinea jucătorilor din repriza a doua. O echipă tânără ca a noastră avea nevoie de un asemenea rezultat, ca să iasă din această criză de care nu mai reuşea să scape. Cred că victoria a fost pe deplin meritată", a comentat Marius Stan.

De partea cealaltă, antrenorul Cristiano Bergodi a admis că atitudinea adversarului a făcut diferenţa pe tabela de marcaj. "Oţelul a avut astăzi mai multă răutate decât noi. Ne-a arătat cum trebuie să lupte o echipă când este la retrogradare", a spus Bergodi, care speră ca elevii săi se se revanşeze în următoarea etapă. "Acum, meciul cu Dinamo devine capital, ca şi toate celelalte. Poate batem şi o încurcăm în lupta pentru titlu. Sperăm ca în acel meci să avem mai multă ambiţie", a spus antrenorul italian al formaţiei Poli Iaşi.