MENIU

Graficul vizitelor lui Becali la poliţie va fi modificat în funcţie de activitatea de europarlamentar

Foto: RTV

Graficul vizitelor lui Gigi Becali la poliţie va fi modificat, astfel încât să nu-i afecteze cariera de europarlamentar, însă patronul stelist trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână şi ori de câte ori este chemat, au declarat oficiali ai IPJ Ilfov.

Potrivit oficialilor, Gigi Becali este obligat să se prezinte de două ori pe săptămâna la IPJ Ilfov şi ori de câte ori îi este solicitat să facă acest lucru şi orice "absenţă nemotivată" atrage după sine sancţiuni care pot ajunge până la privarea de unele drepturi.

Prima reuniune a noului Parlament European este programată pentru jumătatea lunii iulie, iar pe 14 iulie Gigi Becali ar trebui, conform graficului, să se prezinte la poliţie, dar şi la procesul în care contestă controlul judiciar.

"Graficul vizitelor la poliţie ale lui Gigi Becali va fi modificat, astfel încât să nu-i afecteze cariera de europarlamentar. Programul vizitelor este stabilit de poliţie de comun acord cu persoana aflată sub control judiciar", au declarat oficiali ai IPJ Ilfov.

Judecătoria Sectorului 1 a amânat joi, solicitarea lui Gigi Becali de ridicare a controlului judiciar, din cauză că europarlamentarul e plecat la Monte Carlo, judecătorul cerând ca patronul stelist să se prezinte la proces pe 14 iulie, chiar dacă atunci acesta ar trebui să fie la Strasbourg.

Instanţa a decis un nou termen pe 14 iulie, dată la care începe constituirea Parlamentului European. Prin urmare, avocatul lui Becali, Mariana Ştefan, a precizat că patronul clubului Steaua nu se poate prezenta nici la acea dată, fiind plecat la Strasbourg. Avocatul a spus că va aduce, la termenul următor, un act semnat în faţa notarului care să ateste că Becali îşi însuşeşte cererea de ridicare a controlului judiciar.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali europarlamentar amânare grafic