MENIU

Gordon Brown ascultă pe iPod Bach, Beethoven şi Amy Winehouse

foto: Wikipedia

Melodiile cântăreţei Amy Winehouse, cunoscută pentru imaginea ei rebelă, se regăsesc pe iPod-ul Premierului Marii Britanii, Gordon Brown, alături de piese Beatles şi lucrări compuse de Bach şi Beethoven, a mărturisit demnitarul britanic.

În timpul unui popas în Ţara Galilor, la Cardiff, Brown a fost întrebat de mai mulţi tineri ce muzică are pe iPod şi a mărturisit că a ajuns să asculte Amy Winehouse la îndemnul copiilor săi. "Copiilor mei le place foarte mult Amy Winehouse. Ei mi-au spus să îmi pun pe iPod piesele cântăreţei britanice", a răspuns premierul, fără să explice însă cum şi-au format gusturile muzicale cei doi copii ai săi, care au doar trei şi, respectiv, cinci ani.

Premierul britanic a mai spus că are pe iPod şi piese noi interpretate de irlandezii de la U2.

Brown s-a compromis în faţa presei, în urmă cu câţiva ani, în privinţa preferinţei sale pentru muzica pop. El a fost citat, în 2006, spunând că îi place muzica formaţiei Arctic Monkeys, care "chiar te trezeşte dimineaţa", însă, întrebat care este piesa lui preferată cântată de aceasta, nu a ştiut să numească nicio melodie. 

 

Mai multe articole despre:
ipod Gordon Brown Amy Winehouse Beethoven Bach