MENIU

Gigi Becali se află în arestul Direcţiei de Cercetări Penale

Foto: NewsIn

Gigi Becali şi patru dintre bodiguarzii săi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Becali este acuzat de lipsire de libertate, în timp ce pentru bodyguarzi, acuzaţia se extinde şi la uz de armă. Sentinţa a fost dată de magistraţii Judecătoriei sectorului 1, după mai bine de zece ore de audieri. Avocaţii lui Becali au făcut recurs la această decizie.

Gigi Becali a fost adus la Direcţie de Cercetări Penale, vineri dimineaţă, în jurul orei 6.50. Procedurile de încarcerare au durat aproximativ 45 de minute.

Gigi Becali a fost lăsat să-şi petreacă următoarele 24 de ore într-o celulă în care se mai află alţi patru deţinuţi. Aceştia însă nu au legătură cu dosarul în care este învinuit Gigi Becali.

Potrivit legii, acesta nu are voie să primească vizite din partea familiei, ci numai vizite din partea avocatului care îl apără în acest dosar. Ce doi trebuie să-şi pună la punct apărarea în condiţiile în care este foarte posibil ca următorul complet de judecată să decidă ca omului de afaceri să-i fie aprobat recursul.

Dacă recursul îi va fi respins, Gigi Becali va rămâne în arest încă 29 de zile, cel puţin.

Celelalte cinci persoane inculpate în acelaşi dosar au fost duse la alte cinci aresturi de la secţiile de poliţie din Capitală, din dorinţa autorităţilor de a-i despărţi, astfel încât aceştia să nu comunice.
Tot vineri dimineaţă a fost adus la Direcţia de Cercetări Penale şi Cătălin Zmărăndescu.

 

Citeşte şi:

Magistraţii au hotărât ca Gigi Becali să fie cercetat în stare de arest 

Becali este mulţumit de condiţiile din arest, dar se plânge că nu are televizor