MENIU

Gigi Becali: "Mă bucur că dinamoviştii nu au fost excluşi din Europa"

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, după aflarea verdictului primit de Dinamo, că se bucură că rivala a primit o pedeapsă blândă, spunând că este important că alb-roşii nu au fost excluşi din Liga Europa.

"De ce să le dea o pedeapsă grea dacă n-au făcut la nimeni nimic? Suporterii doar au intrat pe teren. Este important că nu au fost excluşi din Europa League. Mă bucur că nu au fost suspendaţi, puteam fi şi noi în locul lui Dinamo", a declarat, marţi, Gigi Becali.

Patronul echipei din Ghencea a spus că se bucură pentru prietenul său Cristian Borcea că Dinamo nu a primit o pedeapsă severă. "E un băiat de aur, de zahăr. Eu nu am nimic cu el. Atâta doar că mă enerva când mă fura la arbitraje. Acum nu mai poate. Avram nu va face tâmpenii şi corupţie, el are nevoie de imagine", a spus Becali, care s-a declarat optimist în privinţa calificării lui Dinamo în grupele Ligii Europa.

"Lucruri din astea s-au mai întâmplat. Liberec nu-i aşa echipă puternică să nu poată fi învinsă. Printr-o minune această echipă poate fi învinsă cu 3-0", a declarat Becali.

Dinamo a pierdut la masa verde partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui să achite o amendă de 50.000 de euro şi să joace trei meciuri cu porţile închise, după incidentele de la Bucureşti, a decis, marţi, Comitetul Disciplinar al UEFA.

Mai multe articole despre:
Dinamo Gigi Becali suspendare Slovan Liberec