MENIU

Gigi Becali: Jos pălăria în faţa DNA-ului pentru ce a făcut. Nu o să mai apese Borcea pe butoane

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la sosirea pe Stadionul Ghencea, unde s-a jucat partida Steaua - CFR Cluj, că îl compătimeşte pe Cornel Penescu, aflat în arest sub acuzaţii de dare de mită arbitrilor, dar consideră că, pe viitor, nimeni nu va mai putea influenţa arbitrajul.

"Păcat de Penescu, îmi pare rău de el. Nu pot să spun acelaşi lucru de Corpodean şi de celălalt, dar nici de Savaniu. Penescu a fost umilit ca o găină. 54.000 de euro? Aia e şpagă? Asta o dai o dată. Jos pălăria în faţa DNA-ului, pentru ce a făcut azi. A curăţat fotbalul. Nu o să mai fie corupţie în arbitraj. Borcea nu mai apasă el pe butoane. Şi aşa e fricos, dar, dacă îl mai ţii trei zile la puşcărie... Numai dacă îi descriu arestul, nu mai face nimic", a spus Becali.

Acesta a mai afirmat că nu se va mai implica deloc la echipă, Lăcătuş urmând să aibă mână liberă până la finalul sezonului, indiferent de rezultate. "Dacă tot l-am lăsat aşa, îl las în continuare. Lăcătuş nu va fi dat afară chiar dacă Steaua o să fie pe 17. El va rămâne pe bancă până la finalul sezonului", a menţionat latifundiarul.

Înainte de începutul partidei, atunci când şi-a făcut apariţia în lojă, Gigi Becali a fost aplaudat de spectatorii de la Tribuna I, care i-au scandat şi numele.

Finanţatorul a fost însă huiduit apoi de fanii de la cele două peluze, care au afişat şi mai multe bannere la adresa acestuia: "Gigi, du-te înapoi la puşcărie să câştigi mai multă simpatie", "Steaua înseamnă deminitate şi onoare, nu valize şi dosare", "DNA te vrea" şi "Free Steaua".