MENIU

Gigi Becali: Hoţii maşinii au primit gloanţe de cauciuc după ce au scos sabia să le taie capetele bodyguarzilor mei

Becali spune că altercaţia dintre hoţi şi bodyguarzi a început după ce, cei care i-au furat maşina, au scos săbii cu care intenţionau să le taie capetele bodyguarzilor
Foto: paginademedia.ro

Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, că hoţii maşinii sale au primit gloanţe de cauciuc după ce au scos sabia ca să le taie capetele bodyguarzilor săi. Acesta a mai spus că şi-a trimis bodyguarzii să negocieze cu hoţii, şi nu să îi bată.

Omul de afaceri Gigi Becali a susţinut că a încercat să îşi răscumpere maşina furată de la hoţi cu 7.000-8.000 de euro, însă hoţii nu au acceptat suma şi au pretins pentru înapoierea maşinii 20.000 de euro.

Becali spune că altercaţia dintre hoţi şi bodyguarzi a început după ce, cei care i-au furat maşina, au scos săbii cu care intenţionau să le taie capetele bodyguarzilor. 

Gigi Becali a mai spus că în primă fază s-a autosesizat Poliţia Ilfov.

"Cei de la Capitală nu le-a convenit să ancheteze Poliţia Ilfov acel furt, pentru că probabil cei de la Ilfov de la furturi se duceau imediat şi îi luau. Îi ridicau pe hoţi. M-aţi înţeles? Şi atuncea, atuncea ce-au făcut? Au preluat cazul la ei. Pentru ca să poată să controleze ei, să poată să facă ei jocurile pentru că se simţeau probabil cu musca pe căciulă şi au fost obligaţi cei de la Ilfov să dea cazul la Capitală", a mai spus Gigi Becali.

Cei care au furat maşina susţin că au fost bătuţi de apropiaţii omului de afaceri şi sechestraţi timp de peste trei ore.