MENIU

Gigi Becali: Eu ştiu engleza, o simt în mine, o mai repet puţin, cam o lună, şi gata - VEZI VIDEO

Foto: wordpress.com
Gigi Becali: Ştiu să vorbesc engleza, dar nu ştiu să pronunţ cum trebuie. După ce ajung acolo o să fie altfel.

George Becali a declarat, luni, că obţinerea unui mandat de europarlamentar reprezintă prima lui reuşită politică şi că îşi propune să \"crească\" pe această linie. Mai mult, Becali a afirmat că nu-şi face probleme pentru că nu ştie limba engleză.

Întrebat cum se va descurca cu limba engleză, Becali a răspuns relaxat: "Eu ştiu engleza, o simt în mine. O mai repet puţin, cam o lună, şi gata. Ştiu să vorbesc engleza, dar nu ştiu să pronunţ cum trebuie. După ce ajung acolo o să fie altfel, o să mă obişnuiesc cu engleza pentru că o să o tot vorbesc".

"Odată cu intrarea mea în Parlamentul Europei, ambiţia mea de a reuşi va fi mai mare. Până mi se termină mandatul, vreau să fiu cel mai recunoscut europarlamentar. De asemenea, mai vreau ca Steaua să devină o forţă europeană pentru că eu aşa voi fi identificat, ca patron al unei echipe de fotbal, şi de aia vreau să reuşesc. Este prima mea reuşită politică în şase ani şi, de acum înainte, vreau să cresc pe linie politică", a spus Becali.

Patronul echipei Steaua a spus că statutul de europarlamentar va duce la o schimbare de atitudine. "Va trebui să am o altă atitudine. Altfel trebuie să te cerţi cu Ungureanu şi Stolojan. Doar nu mă compar eu cu Stolojan, chiar dacă se crede el mare economist şi finanţist. O să vedem noi cine e mai deştept acolo, la Parlamentul European. Vedem acolo cine vine cu idei mai bune, cine are iniţiative", a comentat Gigi Becali.

Membrii Biroului Electoral Central au făcut o primă estimare privind repartizarea mandatelor de europarlamentari, după centralizarea voturilor din 95,38% din secţiile de votare, PSD+PC obţinând 11 mandate, PD-L - 10, PNL - 5, iar PRM şi UDMR câte 3 mandate, potrivit unor surse din BEC.

De asemenea, candidatul independent, Elena Băsescu, întruneşte numărul minim de voturi necesar accederii în Parlamentul European. Astfel, de pe lista PRM ar putea merge în PE Corneliu Vadim Tudor, George Becali şi Ciprian Claudiu Tănăsescu.