MENIU

Gigi Becali: Era ultimul lucru pe care puteam să-l cred, că Gică Popescu a fost turnător la Securitate

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni că a fost şocat în momentul în care a aflat din presă că Gică Popescu a fost turnător la Securitate! Acesta a mai spus că el nu ar fi făcut niciodată aşa ceva.

"Nu ştiu ce să spun, am rămas mască când am văzut dimineaţă. M-am blocat, am zis că nu-i adevărat. Era o chestie care nu-mi venea să cred. Apoi am văzut şi conferinţa de presă. Puteam să zic că mor mâine, dar să zic că Gică Popescu a colaborat cu Securitatea, asta nu puteam să cred. N-aş vrea decât să spun că am rămas şocat şi era ultimul lucru pe care puteam să-l cred, că Gică Popescu a fost turnător la Securitate. Pe mine m-a respectat şi îl respect, dar dacă mă pui pe mine să mă cheme Popescu sau Petrescu din Becali, eu nu scriu asta. Poţi să mă omori, eu nu scriu aşa ceva dacă dau o declaraţie", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Conform informaţiilor apărute luni în presă, Gică Popescu a colaborat cu Securitatea, dupa ce a împlinit vârsta de 18 ani, având nume de cod "Petrescu". Popescu a negat aceste informaţii, spunând că notele din dosarul său au fost falsificate.
Mai multe articole despre:
Securitate dosar turnător GICA POPESCU