MENIU

Gigi Becali: Din câte ştiu eu, Nicoliţă va juca în locul lui Ochiroşii şi Ionescu în locul lui Toja

Foto: NewsIn

Deşi spune că nu se mai bagă la echipă şi că nu îl interesează care este primul unsprezece pe care îl va folosi Bergodi în returul cu Ujpest, Gigi Becali a declarat, miercuri, că Nicoliţă şi Andrei Ionescu ar putea juca din primul minut.

"Din ce ştiu eu, cred că Bănel Nicoliţă va juca pe stânga, în locul lui Ochiroşii. Mai ştiu şi că Andrei Ionescu va evolua în locul lui Toja, asta se vede de la antrenamente. Aşa mi-a zis Argăseală că ar fi văzut. De obicei, Bergodi foloseşte titularii la antrenamentul oficial", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a mai spus că va merge la închisoare la Cornel Penescu pentru a negocia transferul lui Cristi Tănase în Ghencea.

"Andrei Penescu mi-a zis că preferă să mi-l dea mie pe un milion şi 50% dintr-un viitor transfer decât să meargă la Koln pe două milioane. O să merg şi la Cornel Penescu la închisoare, am primit deja aprobare pentru a-i face o vizită şi vom discuta. Eu sper să ne înţelegem. Va trebui să vorbesc şi cu jucătorul, să vedem dacă acceptă salariul pe care îl propunem", a mai spus Becali.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Europa League Ujpest