MENIU

Gigi Becali: Dacă Bergodi are curaj să întinerească apărarea va fi cel mai mare antrenor

Foto: Academia Caţavencu

Finanţatorul Stelei l-a elogiat pe antrenorul Cristiano Bergodi după meciul cu CFR Cluj, dar îi cere acestuia să întinerească apărarea, compartiment despre care spune că este în prezent cel mai problematic.

Cu toate că a observat probleme în compartimentul defensiv, Becali nu crede că acestea sunt cauzate de plecarea lui Dorin Goian. "Noi jucăm bine, dăm gol, iar până acum aveam probleme în atac. Acum avem probleme în apărare. Nu se simte absenţa lui Goian, foarte bine că a plecat. Trebuie viteză şi în apărare. Primul gol a fost un cadou făcut de Ghionea şi Szekely. Nu se poate în halul ăsta. Szekely s-a jucat acolo cu mingea, iar lui Ghionea i-a fost frică să-l atace pe Kone. Nu se poate ca un jucător cu experienţă să fie depăşit aşa. Dacă Bergodi mai are încă puţin curaj şi întinereşte şi apărarea, va fi cel mai mare antrenor", a spus Becali, la GSP TV.

Becali l-a felicitat pe Bergodi pentru felul în care a alcătuit echipa, dar şi pentru inspiraţia de care a dat dovadă prin schimbările făcute, dintre care una, introducerea lui Kapetanos, a adus Stelei un punct în meciul cu CFR.

"Am ştiut tot timpul că revenim, că mingea a fost tot timpul la noi. Ei doar au sclipit, s-a văzut că trăgeau de timp pe final. Noi jucăm din trei în trei zile, venim după oboseală şi jucăm cu CFR-ul, care vine după o săptămînă de odihnă. Am dominat fizic şi tehnic şi din toate punctele de vedere. CFR este, totuşi, o echipă puternică, cu care am făcut egal şi suntem la egalitate de puncte. Pe final nici nu mai voiam să se întâmple nimic, doar să se termine", a adăugat finanţatorul stelist.

Steaua şi CFR şi-au împărţit punctele în derby-ul etapei a 2-a din Liga I

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I CFR Cluj Gigi Becali derby Etapa a 2-a