MENIU

Gigi Becali: \"CFR este o echipă solidă, legată, e o forţă, dar s-o văd cum va evolua contra Stelei\"

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că CFR Cluj va trebui să demonstreze în derby-ul cu Steaua, din etapa a 2-a a Ligii I, dacă este într-adevăr o echipă \"solidă şi legată, o forţă\".

"Pentru meciul cu CFR am foarte mare încredere în Bogdan Stancu, mai e şi Romeo Surdu. CFR este o echipă solidă, legată, să vedem cât de bună e. Joacă de mult timp împreună, e într-adevăr o forţă. Le lipsesc unii jucători, dar avem şi noi absenţe în lot. De la CFR, Dubarbier e cel mai periculos, mai e şi Kone, dar Dubarbier e mai tehnic şi are viteză mai bună", a spus Gigi Becali la GspTv.

Finanţatorul roş-albaştrilor a ţinut să arate că are mare încredere în potenţialul de joc al ultimului jucător transferat la Steaua, Cristian Tănase: "Dacă Tănase era sănătos putea chiar să joace cu CFR Cluj, putea fi chiar titular, nu avea avea nevoia de acomodare. Păi, ce? Fotbaliştii mari au nevoie de acomodare?"

Altfel, patronul Stelei nu s-a putut abţine să ironizeze în stilu-i caracteristic înfrângerea lui Dinamo în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş: "M-am bucurat pentru înfrângerea lor. Şi acum încă mai simt bucurie. M-aş fi bucurat mai mult dacă acolo ar mai fi fost şi Neţoiu".

În ceea ce priveşte acuzele pe care Cristian Borcea i le-a adus arbitrului Teodor Crăciunescu, care a oficiat la centru Dinamo-Internaţional Curtea de Argeş şi i-a eliminat pe Grigore şi Tamaş, Becali a opinat: "Dinamo nu mai poate fura şi când e arbitrată corect spune că a fost dezavantajată. Mai sunt vreo 3-4 arbitri care mai fac măgării şi nici ăia nu cred că mai sunt în fotbal. Avem arbitri tineri de perspectivă, incoruptibili. Anul ăsta o să fie un campionat curat, curat. Îl felicit pe Teo Crăciunescu, numai cu oameni ca el se poate îmbunătăţi arbitrajul românesc. Teo ştie când să dea un galben şi când un roşu".
Mai multe articole despre:
Steaua CFR Cluj Gigi Becali derby Etapa a 2-a